Yesterday (30 August) in the evening, I got a call from Paul, letting me know that he wanted to quit the band. So we are again looking for a drummer, we’ll be posting adds around town, and on the net.


Yesterday (30 August) in the evening, I got a call from Paul, letting me know that he wanted to quit the band. The reasons he gave for this are that he didn’t really have the time to commit to it anymore. Next to that he said that his ambition level was lower than Raymon’s and mine and he didn’t want to hold us back. What else was there to do than to accept it. Though because we had just signed up (but don’t know if we are accepted yet) for the Boschkilde Festival on 3 November, I did ask him if he wanted to stay till at least after that. However he didn’t feel like doing that either, because that would still mean a lot of time during these two months.

Anyway, we are again looking for a drummer, we’ll be posting adds around town, and on the net. I figure I might as well start here, so below I’ll include the add (in Dutch). So if you are, or know a drummer who might like to play with us, please by all means contact us.

Jhonny

————–
The add:

Bossche band (MySon) zoekt drummer.

Door het vertrek van onze drummer, zijn wij op zoek naar een vervanger. Wij zijn een redelijk nieuwe band (bestaan slechts enkele maanden), met eigen nummers en hier en daar een cover. Onze invloeden liggen in de buurt van Flipper, Stooges, Wipers, Nirvana, Sonic Youth, Melvins, Mudhoney, Pixies, etc.

Wij repeteren op dit moment 1 keer per week ([zondagmiddag van 15:00 tot 19:00] donderdagavond van 19:00 tot 23:00) in de oefenruimtes van de W2, maar willen het toch redelijk snel op gaan bouwen naar minimaal drie keer per week, in een eigen ruimte.

Ben je ruwweg tussen de 18 en 25 jaar, gemotiveerd en lijkt het je wat om bij ons te komen drummen, neem dan contact met ons op, via e-mail (myson@home.nl) of telefoon (John: 06-38279567, Raymon: 06-26728658). Ook kun je nog op onze myspace kijken (http://www.myspace.com/mysonband) hier vindt je ook nog enkele van onze eigen nummers.